« All Evenemang

• Det här event har passerat.

Öppen föräldraakademi – Oss emellan

27 apr kl 15:30 - 18:00

Solvikskolans öppna föräldraakademi
”För högre medvetenhet i mötet med våra barn”

27. April: En personlig berättelse om hur jag hittade hem till mitt hjärta via den kanadensiska utvecklingspsykologen Gordon Neufelds bok, Våga ta plats i ditt barns liv – så stärker du relationen till ditt barn och undviker att barnets jämnåriga övertar din roll. med Helena Wåhlin

4. Maj: Om vi tänker oss våra barn om 40 år, vad behöver de av oss nu för att kunna leva de liv de mår bäst av? Vilka hinder råkar vi lägga i deras väg och hur kan vi främja deras egen utveckling? Samtal med Marcel Desax.

Alla tillfällen börjar kl. 15.30 i Solvikskolans gröna hus. Det finns lekrum för barn och Kasperteater i pausen. Inträdet är fritt, en gåva vid utgången är välkommen.
Ta gärna med något till knytis. Vatten, bröd, ost och smör kommer finnas.

Solvikskolans öppna föräldraakademi är ett initiativ av Solvikföräldrar med och för föräldrar, pedagoger och intresserade.

Kontakt, frågor, idéer och tankar:
Uwe Werner Baudisch, mobil: 070-874 68 48, knuwli@yahoo.se

Datum: